Snel een echtscheidingsadvocaat nodig? Neem even de tijd.

Je wilt scheiden en zoekt een echtscheidingsadvocaat. Is dat omdat je niet meer met elkaar door één deur kunt? Als dat namelijk wel nog kan, denk dan eens aan scheidingsmediation. Bij Lis’n kun je in beide gevallen terecht.

Tijd voor een gesprek?
Lis Keteling - Advocaat familierecht en scheingsmediator

Ik, Lis Ketelings, ben echtscheidingsadvocaat én scheidingsmediator. Ik help je om de zaken die echt belangrijk zijn, zo goed mogelijk te regelen. Je besluit om te gaan scheiden, heeft namelijk impact op de rest van je leven. Daarom liever goede afspraken vooraf, dan veel spijt achteraf.  

Kinderen en kinderalimentatie

Regel het vooral goed voor je kinderen. Maak duidelijke afspraken en leg ze vast in een verplicht ouderschapsplan inclusief kinderalimentatie. Verandert de situatie later en is het nodig om bijvoorbeeld de omgangsregeling aan te passen? Of ontstaat er onenigheid over het ouderlijk gezag? Haal mij dan erbij als echtscheidingsadvocaat.        

Financiële gevolgen van een scheiding

Natuurlijk wil je inzicht in je financiële situatie als je gaat scheiden. Moet je alimentatie betalen of heb je er juist recht op? Daar kun je beter even goed voor gaan zitten. Snel en goedkoop scheiden mag van mij. Maar dan ben ik niet de juiste echtscheidingsadvocaat en scheidingsmediator voor jou.

Scheiden met een eigen zaak

Ben je ondernemer en ga je scheiden? Dan kijken we ook naar de zakelijke kant van het verhaal. Hoe zijn jullie getrouwd: (beperkte) gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden? Welke rechtsvorm heeft je bedrijf? Om het zakelijk goed te regelen werk ik als echtscheidingsadvocaat nauw samen met een aantal financiële specialisten.

Toch geen echtscheidingsadvocaat nodig?

Als scheidingsmediation in jouw geval mogelijk is, is het vaak ook de beste mogelijkheid. Want wat is er nu prettiger dan met respect voor elkaar uit elkaar gaan? Als scheidingsmediator werk ik volgens een vast stappenplan. Daarin komen alle belangrijke zaken die geregeld moeten worden, uitgebreid aan bod.

Tijd voor een gesprek?